Βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση των Ασφαλιστικών φορέων: Ι.Κ.Α-Ε.Τ.Α.Μ., Ο.Γ.Α., Ο.Α.Ε.Ε., Μετοχικό Ταμείο Στρατού – Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ., Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνταξιούχων Δημοσίου, Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), Ε.Τ.Ε.Α. (τομείς επικουρικής ασφάλισης:ΤΕΑΔΥ – ΤΑΔΚΥ – ΤΕΑΠΟΚΑ – ΤΕΑΥΕΚ – ΤΕΑΠΟΖΟ – ΤΕΑΠ-ΟΤΕ – ΤΕΑΠ-ΕΛΤΑ – ΤΕΑΠΕΡΤΤ – ΤΕΑΠΕΤΕ – ΤΕΑΧ – ΤΕΑΥΝΤΠ – ΤΕΑΕΙΓΕ – ΤΕΑΠ-ΔΕΗ – ΤΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ – (ΤΕΑΥΦΕ,ΤΕΑΥΕΤ,ΤΕΑΠΕΠ, και ΤΕΑΑΠΑΕ για την περίοδο 1/1-28/2/2013))

Υπ. Εργασίας: Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών για όλους τους συνταξιούχους 

Σύμφωνα με το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών για όλους τους συνταξιούχους και εκτιμά ότι  «Τελειώνουν για πάντα ουρές, γραφειοκρατία και ταλαιπωρία για 2,8 εκατομμύρια συμπολιτών μας»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 11 Απριλίου 2014

«Καταργούνται οι βεβαιώσεις αποδοχών για όλους τους συνταξιούχους-Τελειώνουν για πάντα ουρές, γραφειοκρατία και ταλαιπωρία για 2,8 εκατομμύρια συμπολιτών μας»

Στην κατάργηση της αποστολής βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών προχώρησε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, στο πλαίσιο της οργανωτικής αναβάθμισης του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας, μέσω της ανάπτυξης εξελιγμένων πληροφοριακών υποδομών, νέων απλοποιημένων διαδικασιών και της πλήρους χαρτογράφησής του.

Ήδη η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης» (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.), παρέδωσε στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) το αρχείο των συντάξιμων αποδοχών του έτους 2013 για 2,8 εκατ. συνταξιούχους από το Δημόσιο και 69 άλλους φορείς και τομείς κοινωνικής ασφάλισης συνολικού ύψους 28,2 δις ευρώ.

Έτσι, για πρώτη φορά από εφέτος οι συνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας δεν θα χρειάζονται τις βεβαιώσεις αποδοχών από τους αντίστοιχους ασφαλιστικούς φορείς.

Το σύνολο των συντάξιμων αποδοχών τους θα είναι πλέον προσυμπληρωμένο στην ηλεκτρονική φορολογική τους δήλωση που πρόκειται να υποβάλλουν μέσω του συστήματος Taxis. Μάλιστα, θα μπορούν, να επιβεβαιώσουν τα προσυμπληρωμένα στοιχεία από ηλεκτρονικές βεβαιώσεις στους δικτυακούς τόπους των ταμείων και της ΗΔΙΚΑ. (www.idika.gr ).

Με τη νέα αυτή διαδικασία, οι ουρές στα ασφαλιστικά ταμεία, η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία δεκαετιών των συνταξιούχων για τη συλλογή των βεβαιώσεων προκειμένου να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση, ανήκουν στο παρελθόν.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέψουμε και την οικονομική διάσταση του ζητήματος, καθώς αντιμετωπίζεται φοροδιαφυγή ύψους περίπου 80 εκατ. ευρώ ετησίως λόγω της απόκρυψης εισοδημάτων από συντάξεις και της έλλειψης διασταυρώσεων, ενώ από την κατάργηση της σχετικής αλληλογραφίας για την αποστολή βεβαιώσεων συντάξιμων αποδοχών, προκύπτει εξοικονόμηση για τα ασφαλιστικά ταμεία 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η νέα αυτή απλοποιημένη διαδικασία είναι αποτέλεσμα της πλήρους χαρτογράφησης και του οργανωτικού «νοικοκυρέματος» του συνταξιοδοτικού συστήματος, μέσω του πρότυπου πληροφοριακού συστήματος ελέγχου και παρακολούθησης των συντάξεων «Ήλιος».

Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης:

«Για πρώτη φορά από εφέτος οι συνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας δεν θα χρειαστεί να πάρουν βεβαιώσεις συντάξεων από τους αντίστοιχους ασφαλιστικούς τους φορείς. Θα είναι πλέον προσυμπληρωμένες στην φορολογική τους δήλωση.

Και αυτή η μεγάλη διευκόλυνση δεν έγινε από την μία στιγμή στην άλλη. Χρειάστηκε βούληση, σχεδιασμός και πάνω απ’ όλα η οργανωτική αναβάθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος της χώρας, η οποία απέδωσε καρπούς.

Για να κατανοήσει κάποιος το μέγεθος και αυτής της αλλαγής ας θυμηθεί τι γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια στα ασφαλιστικά ταμεία με τους συνταξιούχους που ζητούσαν τις βεβαιώσεις των αποδοχών τους για να τις καταθέσουν με την φορολογική τους δήλωση στην εφορία. Πολύωρη ταλαιπωρία, ατελείωτες ουρές, διοικητικά κόστη για τα ταμεία καθώς και εστίες παραβατικότητας που κόστιζαν πολλά εκατομμύρια ευρώ στο κράτος.

Όλα αυτά πλέον θα είναι μία κακή ανάμνηση. Ένα άλμα προόδου συντελείται στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας προς όφελος των πολιτών επιβεβαιώνοντας ότι το υπουργείο Εργασίας έχει περάσει σε νέα εποχή».

Έκδοση βεβαιώσεων συντάξεων για φορολογική χρήση, μέσω της ιστοσελίδας του Ο.Γ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Ο.Γ.Α.

Δελτίο Τύπου

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

 

«Έκδοση Βεβαιώσεων Συντάξεων για Φορολογική Χρήση, μέσω της Ιστοσελίδας του ΟΓΑ»

 

Οι βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση, για τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, θα εκδίδονται μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ http://www.oga.gr.

Η έκδοση των βεβαιώσεων γίνεται μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας, όπου υπάρχει η ένδειξη «Εκτύπωση βεβαίωσης συντάξεων για φορολογική χρήση». Ο συνταξιούχος συμπληρώνει τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου (ΑΜΣ) που αποτελείται από 10 αριθμούς, καθώς και τον ΑΦΜ. Στην συνέχεια εκτυπώνει την βεβαίωση του.

Από φέτος, την ίδια διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης ακολουθούν και οι δικαιούχοι «συντάξεων επιζώντων» (χηρείας – ορφανικές).

 

Προσοχή: Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή που ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ δεν έχουν δηλωθεί ή έχουν καταχωρηθεί λανθασμένα, μπορούν να προσφεύγουν στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ, για την έκδοση της βεβαίωσης.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

 

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1/4/2014

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013

Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους ότι δε θα αποσταλούν βεβαιώσεις αποδοχών έτους 2013, για φορολογική χρήση.

Η δυνατότητα έκδοσής τους παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας ΟΑΕΕ με τη συμπλήρωση των στοιχείων ΑΦΜ, ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης των στοιχείων, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται για την έκδοσή τους, στα Περιφερειακά Τμήματα του Οργανισμού.

Βεβαιώσεις συντάξεων για φορολογική χρήση των Ασφαλιστικών φορέων: Ι.ΚΑ-Ε.Τ.Α.Μ., Ο.Γ.Α., Ο.Α.Ε.Ε., Μετοχικό Ταμείο Στρατού – Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ., Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνταξιούχων Δημοσίου, Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ)

Παραθέτουμε πληροφορίες για την άντληση βεβαιώσεων συντάξεων  για τους παρακάτω ασφαλιστικούς οργανισμούς (ταμεία)

 • Ι.ΚΑ-Ε.Τ.Α.Μ.,
 •  Ο.Γ.Α.,
 • Ο.Α.Ε.Ε.,
 • Μετοχικό Ταμείο Στρατού – Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ.,
 • Γενικό Λογιστήριο του Κράτους συνταξιούχων Δημοσίου,
 • Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ)

 

 1. Ι.ΚΑ-Ε.Τ.Α.Μ. – Βεβαίωση Ι.ΚΑ.-Ε.Τ.Α.Μ.

https://apps.ika.gr/eTax/

Βεβαίωση Συντάξεων

(Για Φορολογική Χρήση)

Αρχή φόρμας

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση Συντάξεων (Για Φορολογική Χρήση)».
Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να εκδόσετε τη «Βεβαίωση Συντάξεων Για Φορολογική Χρήση». Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) και των ενταχθέντων ταμείων τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ και ΤΑΠΙΛΤ (δηλαδή τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ ειναι 0150, 0151, 0416 και 2008 αντίστοιχα).

Πληροφορίες/Οδηγίες
Βλέπε εδώ δείγμα ενημερωτικού σημειώματος

Κάτοικος
Ελλάδος Εξωτερικού
Α.Μ. (γράμματα & νούμερα)

 

Α.Μ. ΔΙΑΣ (χωρίς κενά)

 

A.M.K.A.
Α.Φ.Μ.
Έτος 2012 20132013
Κωδικός Οπτικής ΕπιβεβαίωσηςΑνανέωση Εισάγετε εδώ τον Κωδικό Οπτικής Επιβεβαίωσης
όπως εμφανίζεται αριστερά

Τέλος φόρμας

 

 

 1. Ο.Γ.Α. – Βεβαίωση Ο.Γ.Α

http://www.oga.gr/apps/index.php/bebaiwsi_synt

Είσοδος στο σύστημα

Προσοχή: Η παρούσα εφαρμογή αφορά τις βεβαιώσεις για φορολογική χρήση ποσών που καταβλήθηκαν τα έτη 2013, 2012 και 2011, και αφορούν τα οικονομικά έτη 2014, 2013, 2012 αντίστοιχα

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου ΟΓΑ και τον ΑΦΜ:

Αρχή φόρμας

ΑΜΚΑ:
ΑΜ ΟΓΑ:
ΑΦΜ:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ETOΣ:                                                                                                          – 2012 –  – 2013 –  – 2014 –
Κωδικός ασφαλείας :
Εισάγετε τον κωδικό ασφαλείας
όπως αναγράφεται ακριβώς απο πάνω
 :

Τέλος φόρμας

 

 

 

 1. Ο.Α.Ε.Ε. – Βεβαίωση Ο.Α.Ε.Ε.

https://www.oaee.gr/introfrm_apodoxes.asp

Βεβαίωση Αποδοχών

 

Αρχή φόρμαςΤέλος φόρμας
*Α.Φ.Μ.:
*Α.Μ.Κ.Α.:
Προσθέστε τα νούμερα :5 + 4 =  *

 

 

 

 

 1. Μετοχικό Ταμείο Στρατού – Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. – βεβαίωση Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ.

https://bebeosis.army.gr/guide.php

Καλώς ήλθατε στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Βεβαιώσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Δικαιούχοι της υπηρεσίας είναι τα εν ενεργεία Στελέχη και Μόνιμοι Υπάλληλοι του Στρατού Ξηράς καθώς και τα εν αποστρατεία Στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Για να εισέλθετε στην εφαρμογή επιλέξτε το αντίστοιχο κουμπί, από το κάτω μέρος της οθόνης.

Συμβατοί Φυλλομετρητές
Σειρά Προτίμησης Φυλλομετρητής
1 Chrome
2 Firefox
3 Opera
4 Internet Explorer 8 και άνω

Αρχή φόρμας

Τέλος φόρμας

 

 

 

 

 

 1. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – Βεβαιώσεις αποδοχών συνταξιούχων Δημοσίου

Τα ποσά των βεβαιώσεων συντάξεων από το Γ.Λ.Κ. έχουν ανέβει και εμφανίζονται στους αντίστοιχους κωδικούς των φορολογουμένων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επιθυμούν να εκτυπώσουν και τις βεβαιώσεις αποδοχών από τη ΓΓΠΣ.

https://login.gsis.gr/sso/pages/

 

 1. Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο – βεβαίωση ΝΑΤ

 

Προσυμπληρωμένα θα είναι και τα στοιχεία που αφορούν στο Ν.Α.Τ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επιθυμούν να εκτυπώσουν και τις βεβαιώσεις αποδοχών ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.nat.gr/site/categories/Ipiressies_nat/annualReport.csp

Αρχή φόρμας

Αναζήτηση Ετήσιας Βεβαίωσης Αποδοχών
Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου (Α.Μ.Σ.) Πληκτρολογείτε τον ΑΜΣ που είναι γραμμένος στο καρτελάκι συνταξιούχου με την προσθήκη του αριθμού που αναγράφεται μετά από την κάθετο ή την παύλα. Παράδειγμα:12345/1 Πληκτρολογείτε 123451123456-2 Πληκτρολογείτε 1234562
Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)
Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)
Έτος                       2013
Κωδικός Ασφαλείας (CAPTCHA) Πλήρως αυτοματοποιημένος δημόσιος έλεγχος Turing για τη διάκριση μεταξύ ανθρώπων και υπολογιστών. Συμπληρώστε το πεδίο με τα γράμματα και αριθμούς που εμφανίζονται στ

Τέλος φόρμας

 

 1. Ε.Τ.Ε.Α.

 

Ανακοίνωση Ε.Τ.Ε.Α. για βεβαιώσεις οικ. έτους 2014 για φορολογική χρήση

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/4/2014

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ΠΡΟΝΟΙΑΣ

———-

ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

(Ε.Τ.Ε.Α.)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 13-15 ΤΚ 10557 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ: 210 3275000

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

ΘΕΜΑ: ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

 

1. Για τους συνταξιούχους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΤΟΜΕΩΝ, ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ που εντάχθηκαν στο ΕΤΕΑ, τα ποσά των συντάξεων και των φόρων είναι προσυμπληρωμένα στη φόρμα της φορολογικής τους δήλωσης από το ΤΑΧΙS/ΓΓΠΣ.

2. Οι συνταξιούχοι των πρώην Ταμείων, Τομέων, Κλάδων ΤΕΑΔΥ – ΤΑΔΚΥ – ΤΕΑΠΟΚΑ – ΤΕΑΥΕΚ – ΤΕΑΠΟΖΟ – ΤΕΑΠ-ΟΤΕ – ΤΕΑΠ-ΕΛΤΑ – ΤΕΑΠΕΡΤΤ – ΤΕΑΠΕΤΕ – ΤΕΑΧ – ΤΕΑΥΝΤΠ – ΤΕΑΕΙΓΕ – ΤΕΑΠ-ΔΕΗ – ΤΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ – (ΤΕΑΥΦΕ,ΤΕΑΥΕΤ,ΤΕΑΠΕΠ, και ΤΕΑΑΠΑΕ για την περίοδο 1/1-28/2/2013) θα μπορούν να εκτυπώνουν για προσωπική χρήση τις βεβαιώσεις οικ. Έτους 2014 από τις ιστοσελίδες: http://www.etea.gov.gr και http://www.idika.gr (στην επιλογή ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΤΕΑ). Η ανάρτηση των βεβαιώσεων, ανά πρώην Ταμείο-Τομέα-Κλάδο και Λογαριασμό, θα γίνεται σταδιακά.

3. Οι συνταξιούχοι των πρώην Ταμείων, Τομέων, Λογαριασμών: ΕΛΕΜ – ΤΑΠΤΠ –ΤΕΑΠ-ΕΤΒΑ, θα μπορούν να παραλαμβάνουν, για προσωπική χρήση, τις βεβαιώσεις οικονομικού έτους 2014 από τις Τράπεζες, με τη διαδικασία που ίσχυε και κατά τα παρελθόντα έτη.

4. Για τους τέως Τομείς του ΤΕΑΙΤ, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν στο ΕΤΕΑ και μετατράπηκαν σε ΝΠΙΔ (ΤΕΑΑΠΑΕ, ΤΕΑΥΦΕ, ΤΕΑΠΕΠ, ΤΕΑΥΕΤ), οι βεβαιώσεις για την περίοδο 1/3-31/12/2013 θα χορηγούνται από τα ΝΠΙΔ.

5. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΕΑ.

6. Τονίζεται ότι κατόπιν οδηγίας της ΓΓΠΣ τα αναδρομικά προηγουμένων ετών, που καταβλήθηκαν εντός του 2013, δεν διαχωρίζονται ανά έτος αναφοράς στο προσυμπληρωμένο έντυπο Ε1 της δήλωσης εισοδήματος οικονομικού έτους 2014.

Αντίθετα, στις βεβαιώσεις που είναι αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΕΤΕΑ, τα αναδρομικά εμφανίζονται κατ’ έτος αναφοράς.

 

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΔΑ

 

http://www.etea.gov.gr/tempsite/?p=376

Φορολογικές Βεβαιώσεις Αποδοχών Συντάξεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς τους συνταξιούχους των πρώην Ταμείων ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ:

Για να εκτυπώσετε τις βεβαιώσεις των συντάξεων , για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012, επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα της ΗΔΙΚΑ

Κατεβάστε τις oδηγίες (αρχείο PDF)

https://www.idika.org.gr/FORB_TEADY/

Αρχή φόρμας

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

ΕΤΕΑ

 
 
Αναζήτηση Σύνταξης
 
 Τρόπος Αναζήτησης    Αναζήτηση μέσω (IBAN-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ)  Αναζήτηση μέσω (ΑΜΣ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ)
  Για αναζήτηση με λογαριασμό ΙΒΑΝ, απαιτούνται τουλάχιστον τα τελευταία 8 ψηφία
 Αριθμός Λογαριασμού IBAN
 Αριθμός Φορολογικού Μητρώου
 ΑΜΚΑ
 
Κωδικός Οπτικής Επιβεβαίωσης Εισάγετε το λεκτικό: Όλοι οι χαρακτήρες
που εμφανίζονται είναι Λατινικοί
 
Εισάγετε τον αριθμό μητρώου σύνταξης όπως ακριβώς αναφέρεται σε πρόσφατο Ενημερωτικό Σημείωμα.
Αν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με Αριθμό Λογαριασμού IBAN (κάνοντας την κατάλληλη επιλογή).
Αν λαμβάνετε περισσότερες από μία συντάξεις, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί για κάθε σύνταξη.

Τέλος φόρμας

 

 

Advertisements

5 comments

 1. enaoum

  Δεν μπορώ να βγάλω βεβαίωση αποδοχών του ταμείου ΤΑΔΚΥ συνταξιούχου δημοσίου έτους 2011 & 2012

  Μου αρέσει!

  • Καλησπέρα για το 2012 δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείτε να λάβετε τη βεβαίωση. Το 2011 δεν ήταν διαθέσιμα ηλεκτρονικά αν θυμάμαι καλά. Συνεπώς για το 2011 πρέπει να πάτε στο Ταμείο.

   Μου αρέσει!

 2. SOYLA ARTAS

  Α.Μ 582870 ΣΥΝΤ.ΕΤΕΑ ΠΗΡΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Ε1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

  Μου αρέσει!

 3. maria

  γεια σας,
  σε ποιο κωδικο πρεπει να συμπληρωσω φετος το αφορολογητο ποσο πολεμικης συνταξης ?

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: